Какво предлага Supergumi?

В нашата селекция гуми от различни утвърдени марки ще откриете най-подходящият модел за вашата кола, джип, мотор или лекотоварен автомобил. Не е нужно да се лутате измежду стотиците модели, които предлагаме – нашата търсачка е достатъчно опростена, за да можете с лекота да намерите търсеният!

Защо ми трябват качествени гуми?

За тези от вас, които се колебаят дали новите гуми са необходимост, съветът ни е да не го подлагате на съмнение. Обувките на вашата кола всъщност са отговорни за редица фактори, гарантиращи комфортно и сигурно пътуване. Тестовете доказват, че те са от изключителна важност за спирачните показатели на колата, което в определена ситуация би предотвратило фатален сценарий. Разликата в спирачния път между гуми клас A и G може да бъде до 30%. Нагледно обяснено при скорост от 80 км/ч спирачния път на по-високия клас гуми може да е с до 18 метра по-къс! Подходящите грайфери за суха или мокра настилка осигуряват добро сцепление и стабилност на автомобила.

Добрите цени които предлагаме са благодарение на доставчици и снабдители от България и Европа. Ако не допускате компромис с качеството предлагаме и широка гама от гуми премиум клас – Bridgestone, Continental, Pirelli, Dunlop, GoodYear и Michelin.

 

Сайт: https://www.supergumi.bg/

Email: info@supergumi.bg

Адрес: Бургас, ул. Дебелт 14

Телефон: 0877 17 11 18