Марката „Mr.Bricolage“

Марката „Mr.Bricolage“ е създадена във Франция преди повече от 50 години. Bricolage е френска дума, която означава „направи си сам”.
Магазините „Mr.Bricolage“ събират на едно място всички необходими продукти за декорация и ремонт на дома и градината. Идеята се ражда през 1955г. във Франция, когато няколко търговци отварят първите магазини за стоки от типа „направи си сам”.
По инициатива на един от тях през 1965 г. се ражда едно сдружение под формата на асоциация ANPF (Национална Асоциация на Инициаторите на Движението „Направи си сам”). Така търговците обединяват усилията си при покупката на стоки и създават единни стандарти за обслужване и обмяна на съвети.
През 1980 г., предвид възхода на модерната търговия и структурирането на пазара във Франция, ANPF създава търговска марка под названието „Mr.Bricolage“.

Mr.Bricolage в България

Марката „Mr.Bricolage“ присъства в България от 2000 година, когато се отваря първият магазин от типа на модерната търговия за стоки „Направи си сам“.

17 години грижа за дома и градината

Днес веригата „Mr.Bricolage“ в България се състои от 11 магазина, разположени в София, Пловдив, Благоевград, Бургас, Варна, Добрич, Русе и Плевен.

За 17 години магазините „Mr.Bricolage“ в България са посетени от над 36 милиона клиенти.
За много българи „Mr.Bricolage“ стана символ на уютен дом, на красива и подредена градина, на приятелско отношение и компетентен съвет, на доказано качество и пазарни цени, на място, откъдето могат да почерпят нови идеи за своя дом и градина.

Най-новият магазин в семейството на „Mr.Bricolage“ – 11-ят в страната и 3-ти в София, беше открит на 26 март в София Ринг Мол на бул. „Околовръстно шосе” №214, ниво 0.

 

Сайт: https://mr-bricolage.bg/

Адрес: София Ринг Мол, бул. Околовръстно шосе 214

Телефон: 0882 279 283