Ние слагаме спирала на миглите и храна на масата. С едната ръка се борим да заличим бръчките, а с другата – да изтрием рака на гърдата от лицето на земята.

Ние знаем цената на красивите устни, но не се притесняваме да говорим открито срещу домашното насилие и в името на финансовата независимост на жените.

Ние не просто доставяме красота в домовете, но и отваряме врати и подкрепяме милиони Представители в над 100 страни по света. Защото сме AVON – компанията, която вече 125 години е олицетворение на красотата, оптимизма и иновацията, но най-вече е Kомпанията за жени.

ВИЗИЯ

Ние се стремим да бъдем компанията, която най-добре разбира и удовлетворява желанията на жените по света относно продуктите и услугите за личното им самоусъвършенстване вчера, днес и утре.

ЦЕННОСТИ

Ние подхранваме взаимоотношенията с доверие, защото искаме да живеем и работим в среда, в която хората не се страхуват да казват истината. Подчертаваме доверието с уважение, защото оценяваме различията и помагаме на всеки да развие потенциала си. Съчетаваме всичко с вяра, за да даваме най-доброто от себе си. Прикриваме несъвършенствата със скромност, защото осъзнаваме, че невинаги сме прави и че всеки има нужда от подкрепа. Блестим с почетност, защото избираме да следваме най-високите етични стандарти.

ДЕЙНОСТ

В сърцето на нашата дейност са нашите каузи – против рака на гърдата и домашното насилие и в подкрепа на природата. Във формулата на нашите продукти са нашите принципи – изпитано високо качество, без тестове върху животни. Като един от световните лидери в директните продажби на декоративна козметика, грижа за кожата, аромати, модни продукти и аксесоари ние знаем, че ти правиш всичко красиво.

 

Сайт: https://www.avon.bg/

Телефон: 02 9765 800